Όροι Χρήσης

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία Μιχαλίτσης Σωτήριος & ΣΙΑ Ο.Ε. με ΑΦΜ:998846327 δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και εμπορεύεται οικοδομικά και μονωτικά υλικά. Στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ.  Τρικάλων-Πύλης.

Προσωπικά δεδομένα

Για την πραγματοποίηση της παραγγελία σας θα σας ζητηθούν τα προσωπικά στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, διεύθυνση κλπ). Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι τα στοιχεία σας είναι ασφαλή, δε θα χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε περαιτέρω διαφήμιση και δε πρόκειται να αποκαλυφθούν ή να δημοσιευτούν σε καμία περίπτωση.

Αγορά – Τρόποι Αποστολής – Πληρωμής

Για την αγορά ενός προϊόντος η διαδικασία μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς επικοινωνίας του καταστήματός μας δίνοντας τα στοιχεία σας και τον κωδικό ή την περιγραφή προϊόντος.

Η εξόφληση της παραγγελίας την παρούσα στιγμή μπορεί να γίνει με Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Οι αγορές πραγματοποιούνται σε Ευρώ. Η αποστολή των αγορών σας γίνεται με κούριερ είτε με μεταφορική εταιρία.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης-Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρεία για την αποστολή του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

Εγγύηση Προϊόντων

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών και μόνο (Υπάρχει ειδική σελίδα με αναλυτικά τηλέφωνα επικοινωνίας κάθε εταιρίας). Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται σε κάθε προϊόν χωριστά. Για την αναγνώριση της εγγύησης ενός προϊόντος απαιτείται αντίγραφο της απόδειξης που θα φαίνεται η ημερομηνία αγοράς του και η ορθή χρήση του προϊόντος. 

Τιμές – Πνευματικά Δικαιώματα

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο mixalitsis.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24 % και αναγράφεται αναλυτικά κάτω απ την τιμή του προϊόντος. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για την αλλαγή των τιμών οποιαδήποτε στιγμή.  Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματός μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του vrontinos.gr και οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση αυτών διώκεται ποινικά απ τον νόμο.